Jade steen – hartvorm

25.00

Een moment van pure wellness in je badkamer!

Strijk met deze prachtige face tool over de huid van je nek, hals en gezicht. Beweeg de steen zo vlak/plat mogelijk langs je huid. Wanneer je dit regelmatig doet zul je merken dat spanning je gezicht loslaat, circulatie verbetert en de glow en vitaliteit in je gezicht toeneemt.

Van deze techniek word jij niet alleen nóg knapper, het helpt ook haar- en hoofdpijn verminderen.

Breng je favoriete gezichtsolie aan en begin onderin je nek. Strijk een aantal keren langs de nekwervels, van beneden naar boven bij de schedelrand. Hier kun je even druk geven en masseren om spanning los te laten. Dit opent de nek en helpt de toe- en afvoer van vloeistoffen van en naar je hoofd.

Beweeg nu een aantal keren over je de huid van je schouder naar boven, richting de onderkant van je kaak. Daarna van je sleutelbeen omhoog. Als laatste strijk je met de steen vanaf je kin naar beneden langs je hals richting je sleutelbeen. Zo bevorder je de aan- afvoer van vloeistoffen en Qi van en naar het hoofd.

Daarna is je gezicht aan de beurt. Let op dat je eerst je gezichtsolie aanbrengt.

Strijk dan met de steen opwaarts vanaf je kind langs je kaak richting je oor. Herhaal dit een paar keer, en beweeg stapsgewijs naar boven. Strijk steeds vanuit het midden naar de buitenzijde van je gezicht, en schuin omhoog. Op je voorhoofd beweeg je horizontaal vanuit het midden naar je haargrens. Het is heerlijk om tot iets over de haargrens te bewegen en daar met de zijkant van de steen lichte druk te geven. Enjoy!

Artikelnummer: Tools - 2 Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

JADE

Jade is in Azië en vooral China een heel populaire steen. Natuurlijk vanwege de bijna mysterieuze kleur groen, maar daarnaast heeft jade fijne eigenschappen.

Jade reinigt, beschermt (voornamelijk fysiek) en zorgt voor harmonie en evenwicht. Bovendien heeft jade de kracht om geluk en voorspoed aan te trekken.

Jade wordt ook de ‘droomsteen’ genoemd, en hoort net als haar prachtige kleur groen bij het hartchakra.

REINIGEN EN OPLADEN

Jade is een edelsteen, en deze nemen energie uit hun omgeving op. Daarom is het goed om je steen regelmatig te reinigen. Dit kan door de steen een paar minuten onder stromend water te houden.

Je kunt je steen ook af en toe een ‘grondige’ reiniging geven. Zo ontdoe je je steen van eventueel negatieve lading. Je kunt online allerlei rituelen vinden om dit te doen, bijvoorbeeld door de steen 24 uur in de aarde stoppen. Vergeet dan vooral niet waar je je steen begraven hebt! Ook kun je wierook branden (sandelwood is heel reinigend) of salie. Zet een positieve intentie bij je ritueel.

Je kunt je steen weer opladen door deze in het maanlicht te leggen. Ook de zon is een prachtige lader, liefst tijdens zonsopgang of -ondergang. Let op dat rozenkwarts kan verkleuren door sterke zonlicht, bij jade zal dit niet snel gebeuren.

Ga naar de bovenkant