verliefd

“Ik ben verliefd geworden op de wijsheid van Chinese Geneeskunde en op de magie van de naalden.”

Nathalie

mijn droom

Ik droom van een wereld waarin we het idee van ons natuurlijke, zelfherstellende vermogen net zo normaal vinden als in- en uitademen. Bij Chinese Geneeskunde draait hier juist alles om. Daarom heb ik zo veel plezier aan acupunctuur; het moment dat een cliënt zijn of haar energie voelt stromen is magisch! 

Soms is het eigenlijk niet te verklaren wat er precies gebeurt, en dat vind ik juist zo mooi. Wanneer je voelt dat je zelfgenezende energie de ruimte krijgt, kan je lichaam klachten zelf gaan oplossen. De dag dat onze gezondheidszorg ons zelfgenezende vermogen voorop stelt, is de dag dat mijn droom uitkomt.

Ik ben verliefd geworden op de wijsheid van Chinese Geneeskunde en op de magie van de naalden. Een ‘vonkje’ te kunnen helpen ontsteken voor het zelfgenezende vermogen van iemand, dat voelt heel speciaal en haalt het beste en meest liefdevolle in me boven.

Ik heb echt mijn allergrootste passie gevonden,

 XXX Nathalie

“Kundig, professioneel, warm, mensen-mens acupuncturist!!”

“Nathalie is een innemende persoonlijkheid die met al haar wijsheid en passie jou op nummer 1 zet voor het allerbeste resultaat.”

laten we afspreken

Zullen we kennismaken en onderzoeken wat ik voor je kan betekenen?

Bel 020 – 215 77 70 dan maken we een afspraak.
Of boek hier online, ik verheug me op je komst!

afspraak maken

mijn verhaal

over een jaar van duizend ideeën

Toen na IVF behandelingen definitief duidelijk werd dat ik geen kinderen zou krijgen was dat op z’n zachtst gezegd niet leuk. Ik nam me voor om iets nieuws in mijn leven te vinden dat diepe voldoening en begeestering zou geven. En ik gaf mezelf een jaar de tijd om alles te onderzoeken dat in me opkwam. Een jaar van duizend ideeën. 

Na de zomer bezocht ik open dagen van allerlei opleidingen. Het ging me in die tijd steeds meer tegenstaan dat je de stress van het vorige jaar nog zo goed aan me zag. Maar ik wilde geen botox of fillers. Ik ging op zoek, en vond een artikel over cosmetisch acupunctuur. Dat acupunctuur me van pijn kon verlossen had ik al ervaren. Maar dat naalden de zachtheid in m’n gezicht teruggaven vond ik begeesterend. Mijn liefde voor schoonheid en welzijn én m’n fascinatie voor de potentie van onze energie kwamen bij elkaar.

En toen, in mijn jaar van duizend ideeën, voelde ik wat ik wilde zijn: acupuncturist!

m’n podcast: house of qi

Om nog meer mensen vertrouwd en enthousiast te maken over natuurlijke en energetische geneeswijzen heb ik een wekelijkse podcast, House of Qi. 

In de loop van de jaren heb ik een netwerk op mogen bouwen met mensen die net zo veel passie voelen voor hun vak als ik. Iedereen heeft zijn of haar eigen specialisatie, behandelmethode, visie. Er is een schat aan kennis, kunde en ervaring in ons land. In m’n podcast vertellen m’n collega’s wat ze voor jou kunnen betekenen. En, je krijgt praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt.

dus, als je net zo nieuwsgierig bent als ik over hoe je op een gezonde manier gezond kunt zijn, luister dan naar House of Qi
AANMELDEN

in de warme woorden van een cliënt…

“Nathalie is een warme persoonlijkheid die haar werk met passie doet. Een echte aanrader als je er niet meer uitkomt.”