algemene voorwaarden

algemene voorwaarden

Algemeen

House of Qi is de praktijk voor acupunctuur in de Pijp in Amsterdam. Acupunctuur is onderdeel van de Chinese Geneeskunde. In Nederland wordt acupunctuur gerekend tot de alternatieve geneeswijzen en wordt als zodanig (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Acupunctuur is geen vervanging voor, maar een aanvulling op de reguliere zorg. Raadpleeg bij gezondheidsklachten dus ook je huisarts.

Aansprakelijkheid

Naar aanleiding van je hulpvraag en een grondige anamnese overleggen we je behandelplan. Ik kan je geen garantie geven dat we het doel dat je wilt halen bereikt en binnen een bepaalde termijn, maar je kunt er op vertrouwen dat ik mijn uiterste best zal doen en al mijn aandacht, kennis en kunde zal inzetten voor jouw welzijn. Naast behandeling met acupunctuur, moxa, guasha, cupping en craniosacraal technieken zullen we ook aandacht besteden aan je leefstijl om je gezondheid positief te beïnvloeden.

Om mijn vak volgens de norm te blijven uitoefenen volg ik met regelmaat diverse bij- en nascholingen, zowel binnen de Chinese Geneeskunde als westerse richtlijnen. Als lid van beroepsvereniging ZHONG werk ik volgens de afspraken die gelden binnen de beroepsgroep. Via ZHONG ben ik ook verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid en rechtsbijstand.

Betalingsvoorwaarden

In de praktijk kun je betalen met pin, of via een betaalverzoek. De factuur ontvang je direct in je mail. Deze kun je doorsturen naar je verzekering voor vergoeding.

Ter herinnering aan je afspraak ontvang je 48 uur van te voren een mail. Mocht de afspraak niet door kunnen gaan dan kun je tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren of verzetten. Dit kan per mail, telefoon of what’s app. Afmeldingen binnen 24 uur kan ik in rekening brengen.

Vertrouwelijkheid

Met je persoonlijke en medische gegevens ga ik uiteraard zorgvuldig om. Het softwareprogramma dat de gegevens over je behandelingen opslaat is beschermd volgens de Algemende Verordering Gegevensbescherming (AVG).

Colofon

Het doel van deze website is het delen van mijn kennis en de kennis van mijn collega’s zodat je de weg weet te vinden in de wereld van natuurlijke en energetische geneeswijzen. De auteursrechten

MIJN DROOM

Mijn droom is dat iedereen in Nederland weet dat natuurlijke en energetische geneeswijzen zo veel voor je kunnen betekenen. Ik laat je graag zien hoe acupunctuur jou kan helpen. Klik hier om een afspraak te maken.