in de media

in de media

Holistik is een initiatief van Evelyn van Hasselt (1977) en Karlijn Visser(1986). Samen vormen zij de hoofdredactie van het online magazine dat zij in het voorjaar van 2016 hebben opgericht. Zonder uitgeverij. En zonder investeerders. Dit maakt Holistik tot een 100% onafhankelijk en selfmade platform.

Een aantal weken geleden las ik de nieuwsbrief van Karlijn van Holistik. Zij schreef dat ze elke maand last had van heftige buikpijnen tijdens haar menstruatie. Vanuit Chinese geneeskunde weet ik dat er bijna altijd verbetering mogelijk is. Daarover mailde ik Karlijn en nodigde haar uit in m’n studio in Amsterdam. Al na de eerste behandeling werden haar klachten minder hevig, en kon ze op de dag van haar menstruatie zelfs gewoon gaan werken. Dat gun ik iedereen, en Karlijn ook! Zo zijn we gekomen tot dit toffe artikel dat vandaag online staat op Holistiknl. 

LEES HELE ARTIKEL
CYCLUS & ZO is het natural health magazine voor vrouwen, door Melanie Peters. (sep. ’20)

Nieuwe glossy vol bijdragen van experts uit binnen- en buitenland. Zorgvuldig, stijlvol, met een vleugje humor. Melanie’s passie voor vrouwengezondheid spat er vanaf. Heerlijk om te mogen schrijven voor dit magazine dat er toe doet. Een must-have voor iedere vrouw!

BESTEL HIER

In deze eerste uitgave mocht ik mijn visie op schoonheid geven. Beroepsmatig zie ik al bijna 30 jaar van heel dichtbij hoe we omgaan met onszelf als we niet (meer) in een ideaalbeeld denken te passen. De vraag blijft: wíllen we onze natuurlijke schoonheid wel zien?

CYCLUS & ZO is het natural health magazine voor vrouwen, door Melanie Peters.
BESTEL HIER

Deze september 2020 editie is boordevol kennis en tips van experts uit binnen- en buitenland zoals Barbara Havenith, Jolene Brighten, Jutta Koehler, Stephanie van Hulst, Yvonne Farrell, Francisca van den Berg, Kirsten Karchmer en Nathalie Kamp. Zorgvuldig, stijlvol, met een vleugje humor. Met kennis uit de oosterse geneeskunde, aangevuld met advies uit de westerse geneeskunde en hormoontherapie.

Wil jij weten hoe je slimme keuzes kunt maken om je energiek en gezond te bijven voelen? Lees dan Cyclus & Zo.