in de media

in de media

In één van haar nieuwsbrieven schreef Karlijn dat ze elke maand rond haar menstruatie last had van heftige buikpijnen. Vanuit Chinese geneeskunde weet ik dat er bijna altijd verbetering mogelijk is. Daarom nodigde ik Karlijn uit in m’n studio in Amsterdam. Al na de eerste behandeling werden haar klachten minder hevig, en kon ze op de dag van haar menstruatie zelfs gewoon gaan werken. Dat effect van acupunctuur gun ik iedereen, en Karlijn ook! Zo zijn we gekomen tot dit toffe artikel dat je kunt lezen op Holistiknl. 

Holistik is een initiatief van Evelyn van Hasselt (1977) en Karlijn Visser(1986). Samen vormen zij de hoofdredactie van het online magazine dat zij in het voorjaar van 2016 hebben opgericht. Zonder uitgeverij. En zonder investeerders. Dit maakt Holistik tot een 100% onafhankelijk en selfmade platform.
Als CONTRIBUTOR mag ik voor Holistik.nl regelmatig schrijven over onze gezondheid en energie. Superleuk vind ik dat! Ben je nieuwsgierig naar mijn bijdragen? Je leest het hier:
Als CONTRIBUTOR mag ik voor Holistik.nl regelmatig schrijven over onze gezondheid en energie. Superleuk vind ik dat! Ben je nieuwsgierig naar mijn bijdragen? Je leest het hier:
CYCLUS & ZO is het natural health magazine voor vrouwen, door Melanie Peters. (sep. ’20)

Nieuwe glossy vol bijdragen van experts uit binnen- en buitenland. Zorgvuldig, stijlvol, met een vleugje humor. Melanie’s passie voor vrouwengezondheid spat er vanaf. Heerlijk om te mogen schrijven voor dit magazine dat er toe doet!

In deze eerste uitgave mocht ik mijn visie op schoonheid geven. Beroepsmatig zie ik al ruim 30 jaar van heel dichtbij hoe we omgaan met onszelf als we niet (meer) in een ideaalbeeld denken te passen. De vraag is: wíllen we onze natuurlijke schoonheid wel zien?

Voor CYCLUS & ZO, hét natural health magazine voor vrouwen door Melanie Peters, mocht ik mijn visie geven op onze natuurlijke schoonheid in deze tijd. So here it is: “To Botox or not to Botox…”

Deze september 2020 editie is boordevol kennis en tips van experts uit binnen- en buitenland zoals Barbara Havenith, Jolene Brighten, Jutta Koehler, Stephanie van Hulst, Yvonne Farrell, Francisca van den Berg, Kirsten Karchmer en Nathalie Kamp. Zorgvuldig, stijlvol, met een vleugje humor. Met kennis uit de oosterse geneeskunde, aangevuld met advies uit de westerse geneeskunde en hormoontherapie.