Jade Dermaroller

37.50

Dermarollers zijn helemaal in, en dat begrijp je meteen wanneer je ‘m gebruikt!

Het voelt heerlijk om je gezicht en hals te masseren met deze supertool van prachtig en verkoelend jade.

Breng je favoriete gezichtsolie aan, en rol over de huid zodat de olie beter wordt opgenomen. Door deze zachte massage stimuleer je de circulatie van bloed en lymfevocht.

Transformeer je huid en geniet van je gezonde, sexy glow!

Artikelnummer: Tools - 6 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

JADE

Jade is in Azië en vooral China een heel populaire steen. Natuurlijk vanwege de bijna mysterieuze kleur groen, maar daarnaast heeft jade fijne eigenschappen.

Jade reinigt, beschermt (voornamelijk fysiek) en zorgt voor harmonie en evenwicht. Bovendien heeft jade de kracht om geluk en voorspoed aan te trekken.

Jade wordt ook de ‘droomsteen’ genoemd, en hoort net als haar prachtige kleur groen bij het hartchakra.

REINIGEN EN OPLADEN

Jade is een edelsteen, en deze nemen energie uit hun omgeving op. Daarom is het goed om je steen regelmatig te reinigen. Dit kan door de steen een paar minuten onder stromend water te houden.

Je kunt je steen ook af en toe een ‘grondige’ reiniging geven. Zo ontdoe je je steen van eventueel negatieve lading. Je kunt online allerlei rituelen vinden om dit te doen, bijvoorbeeld door de steen 24 uur in de aarde stoppen. Vergeet dan vooral niet waar je je steen begraven hebt! Ook kun je wierook branden (sandelwood is heel reinigend) of salie. Zet een positieve intentie bij je ritueel.

Je kunt je steen weer opladen door deze in het maanlicht te leggen. Ook de zon is een prachtige lader, liefst tijdens zonsopgang of -ondergang. Let op dat rozenkwarts kan verkleuren door sterke zonlicht, bij jade zal dit niet snel gebeuren.

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant