Blijf je al een tijdje hangen in diezelfde kras op de plaat en BEN JE ‘t ZAT?

~

Word jij er gek van om elke dag op te staan met vage klachten en PIJN?

~

Ga je gillen als nog één keer iemand zegt dat je moet loslaten’?

~

Ben je intussen eigenlijk supersacherijnig en MOE? 

~

Wil je je energie terug?

van vastzitten word je moe

Vastzitten kost energie, dat weet jij als geen ander. En dat heeft invloed op alles.

Alles begint met energie, Qi. Het is de bron van alle beweging.

Of het nu gaat om je botten en spieren, je vitale organen of je denkvermogen, je functioneert pas wanneer energie voldoende kan bewegen door je lijf.

En dan loop je vast.

Dat hoort misschien ook gewoon bij het leven. Je lichaam past zich 24 uur per dag aan aan alle veranderingen. Seizoenen, relaties, de plek waar je woont.

Dat gaat niet altijd vlekkeloos. Dan krijg je pijn, of vage klachten die maar niet overgaan.

Daar kun je radeloos van worden.

Ben jij toe aan een andere aanpak?

“Na een skiongeluk afgelopen maart (gescheurde kruisbanden en breuk in knie) kreeg ik ondanks intensieve fysio mijn lage rugklachten niet onder controle. Vooral ’s nachts had ik veel last. Op advies van mijn kapper (Loft) een afspraak gemaakt bij Nathalie.

5 behandelingen verder is de pijn in mijn rug met 75% verminderd en heb ik weer volop energie. Nathalie is een warme persoonlijkheid die haar werk met passie doet. Een echte aanrader als je er niet meer uitkomt.”

~ Esmeralda

wil jij weer bubbelend zijn en gezellig?

wil je

~ lekker slapen en  opstaan zonder angst om door je rug te gaan?

~ energie hebben om te werken, sporten en leuke dingen te doen met je familie en vrienden?

~ weer dromen? Een halve marathon? Die bergtop? Wat staat bovenaan jouw bucket list?

samen krijgen we die energie weer door je lijf

Nathalie Kamp

Mijn naam is Nathalie, ik ben acupuncturist. Ik geloof dat er meer ruimte voor verbetering is dan je nu voor mogelijk houdt. Dat heb ik zelf zo ervaren.

Meer dan tien jaar werd ik belemmerd door heftige rugpijnen. Daar werd ik niet vrolijk van. Maar toen vond ik mijn acupuncturist. Na slechts 6 (!) behandelingen had ik geen pijn meer. Wat een ander leven!

En dát heb ik gevierd… door mijn dromen waar te maken! 

Wil je horen hoe dat is gegaan? Luister dan naar m’n eerste podcast.

Intussen ben ik zelf acupuncturist. In mijn praktijk zie ik hoe pijnklachten oplossen. Je begrijpt ongetwijfeld mijn passie hiervoor.

Zullen we samen aan de slag gaan voor jouw vrijheid en vitaliteit in een programma van 2 maanden? 

Via deze button ga je direct naar de tariefinfo en maak je je eerste afspraak. Of scroll verder naar beneden om eerst alles rustig te lezen.

Samen krijgen we die energie weer door je lijf.

let op: dit is wat we gaan doen

7 BEHANDELINGEN
 • week 1 ~ 2 behandelingen

 • week 2 ~ 1 behandeling

 • week 3 ~ 1 behandeling

 • week 5 ~ 1 behandeling

 • week 7 ~ 1 behandeling

 • week 9 ~ 1 behandeling *bonus

week 1 + 2
~ de eerste laag

De eerste 3 behandelingen gaan we aan de slag met het opheffen van blokkades. Het mooie van acupunctuur is dat het energie meteen in beweging zet.  Je kunt al heel snel voelen dat je eerste pijn verlicht. Dat lucht op!

Het bewegen van de energie in je weefsels heeft stimulatie van de naalden nodig. De eerste drie behandelingen zijn daarom kort achter elkaar. Waarschijnlijk ga je dan ook echt voelen hoe intens moe je bent geworden onder al die opgebouwde spanning. Plan je agenda niet te vol die week.

Energie werkt snel en is heel krachtig. De weefsels van je lichaam vragen echter meer tijd om zich aan te passen. Daarom 7 behandelingen.

week 3 + 5
~ naar de diepte

Er is nu meer ruimte ontstaan, dus de volgende 2 behandelingen kan je lichaam verandering toelaten op een dieper niveau. Craniosacraal technieken zorgen daarbij voor een extra diepe ontspanning van je hersenvlies en bindweefsel waardoor je zenuwbanen meer ruimte krijgen. Het kan ervoor zorgen dat emoties loskomen, tijdens de behandeling of thuis. Laat het allemaal maar gebeuren.

Je krijgt bij dit traject een Liquid Chill Pill t.w.v. €33 cadeau: pure Magnesium Spray van The Tides. *Je bonus, omdat ik er heel blij van word dat je dit traject aangaat. 

week 7 + 9
~ je kracht van binnenuit

De laatste 2 behandelingen bouwen je energie weer op. Je afweer- en andere vitale systemen worden aangesproken. En ook je bewustzijn: we hebben het over het effect van voeding, beweging, ontspanning, aandacht, emoties. Na de behandelingen voelen de meeste cliënten zich zó optimistisch en opgelucht: ze hebben weer energie! Wat een bevrijding! 

alsjeblieft,
deze bonus tools zijn voor jou, ~ omdat we allemaal wel wat extra inspiratie kunnen gebruiken ~

 • Luister naar mijn podcast: leer van experts alles over je zelfhelende vermogen. Kijk hier vast welke onderwerpen je interessant vindt.
 • You’re invited! Doe je op de 1e van de maand met mij mee met The Invitation? Een super (en gratis) initiatief van Juno Burger waarbij je in een week je energie leert ‘clearen’. In deze video vertellen we je er alles over.

BEGINT HET AL TE KRIEBELEN?

zullen we het stof van je bucket list afblazen?

boek dan hier je eerste afspraak

Via deze button kom je in het afspraken-menu. Kies:
‘GIMME BACK MY QI’.

Acupunctuur valt onder ‘alternatieve geneeswijzen’ en wordt (gedeeltelijk) vergoed vanuit je aanvullende verzekering.

ik verheug me op je komst!

Jaren heb ik al last van mijn nek en knieën. Om de 6 weken bezoek ik daarom een chiropractor. Mijn beide knieën zijn gebroken geweest en geopereerd, maar dat is al meer dan 35 jaar geleden: in 1984.

Nathalie behandelde met acupunctuur de littekens van mijn beide knieën. Na die ene behandeling zijn mijn klachten diezelfde dag nog verdwenen. Een week later vroeg mijn chiropractor wat ik toch gedaan had; m’n kniegewricht voelde veel losser en een bepaalde blokkade in mijn schouder was ook gewoon weg!

Nooit gedacht dat de oorzaak van mijn klachten met deze operaties te maken kon hebben. Wonderlijk!

~ Anouk

Nathalie is een fijn mens en goede acupuncturist! Ik kwam bij haar terecht omdat ik las dat de behandeling van littekens een goed effect kan hebben. Bij mij gaat het om een litteken na een breuk en operatie aan mijn enkel. En effect heeft de behandeling van Nathalie gehad. Ik heb meer energie en mijn enkel functioneert nu zonder pijn. Dank Nathalie!

~ Kris

 Zie ik je binnenkort in Amsterdam?

Waarom zou je doorlopen met vermoeidheid en pijn?

Je kunt deze week nog beginnen!
Bel me als je vragen hebt. Of boek nu je eerste afspraak.
Ik verheug me op je komst!

gimme back my Qi!

Blijf jij al een tijdje hangen in diezelfde kras op de plaat en BEN JE ‘t ZAT?

~

Word je er gek van om elke dag op te staan met vage klachten en PIJN?

~

Ga je gillen als nog één keer iemand zegt dat je moet loslaten’?

~

Ben je intussen eigenlijk supersacherijnig en MOE? 

~

Wil je je energie terug?

van vastzitten word je moe

Vastzitten kost energie, dat weet jij als geen ander. En dat heeft invloed op alles.

Alles begint met energie, Qi. Het is de bron van alle beweging.

Of het nu gaat om je botten en spieren, je vitale organen of je denkvermogen, je functioneert pas wanneer energie voldoende kan bewegen door je lijf.

~

En dan loop je vast.

Dat hoort misschien ook gewoon bij het leven. Je lichaam past zich 24 uur per dag aan aan alle veranderingen. Seizoenen, relaties, de plek waar je woont.

Dat gaat niet altijd vlekkeloos. Dan krijg je pijn, of vage klachten die maar niet overgaan.

Daar kun je radeloos van worden.

Ben jij toe aan een andere aanpak?

“Na een skiongeluk afgelopen maart (gescheurde kruisbanden en breuk in knie) kreeg ik ondanks intensieve fysio mijn lage rugklachten niet onder controle. Vooral ’s nachts had ik veel last. Op advies van mijn kapper (Loft) een afspraak gemaakt bij Nathalie.

5 behandelingen verder is de pijn in mijn rug met 75% verminderd en heb ik weer volop energie. Nathalie is een warme persoonlijkheid die haar werk met passie doet. Een echte aanrader als je er niet meer uitkomt.”

~ Esmeralda

wil jij weer bubbelend zijn, en gezellig?

wil je

~ lekker slapen, en opstaan zonder angst om door je rug te gaan?

~ energie hebben om te werken, sporten en leuke dingen te doen met je familie en vrienden?

~ weer dromen? Een halve marathon? Die bergtop? Wat staat bovenaan jouw bucket list?

samen krijgen we die energie weer door je lijf

Mijn naam is Nathalie, ik ben acupuncturist. Ik geloof dat er meer ruimte voor verbetering is dan je nu voor mogelijk houdt. Dat heb ik persoonlijk ervaren.

Meer dan tien jaar werd ik belemmerd door heftige rugpijnen. Daar werd ik niet vrolijk van. Maar toen vond ik mijn acupuncturist. Na slechts 6 (!) behandelingen had ik geen pijn meer. Wat een ander leven!

En dát heb ik gevierd… door mijn dromen waar te maken! 

Wil je horen hoe dat is gegaan? Luister dan naar m’n eerste podcast.

Intussen ben ik zelf acupuncturist. In mijn praktijk zie ik hoe (pijn)klachten oplossen. Je begrijpt ongetwijfeld mijn passie hiervoor.

Zullen we samen aan de slag gaan voor jouw vrijheid en vitaliteit in een programma van 2 maanden? 

Via deze groene button ga je direct naar de tariefinfo en maak je je eerste afspraak. Of scroll verder naar beneden om eerst alles rustig te lezen.

Samen krijgen we die energie weer door je lijf.

Nathalie Kamp

let op: dit is wat we gaan doen

7 BEHANDELINGEN
 • week 1 ~ 2 behandelingen

 • week 2 ~ 1 behandeling

 • week 3 ~ 1 behandeling

 • week 5 ~ 1 behandeling

 • week 7 ~ 1 behandeling

 • week 9 ~ 1 behandeling *bonus

week 1 + 2 ~ de eerste laag

De eerste 3 behandelingen beginnen we met het opheffen van blokkades. Het mooie van acupunctuur is dat het energie meteen in beweging zet. Je kunt al snel een eerste verlichting voelen. Dat lucht echt op!

Het bewegen van de energie in je weefsels heeft stimulatie van de naalden nodig. De eerste drie behandelingen zijn dus kort achter elkaar. Waarschijnlijk ga je dan voelen hoe intens moe je bent geworden onder al die opgebouwde spanning. Plan je agenda niet te vol die week.

Energie werkt snel en is heel krachtig. De weefsels van je lichaam vragen echter meer tijd om zich aan te passen. Daarom 7 behandelingen.

week 3 + 5 ~ naar de diepte

Er is nu meer ruimte ontstaan, dus de volgende 2 behandelingen kan je lichaam verandering toelaten op een dieper niveau. Craniosacraal technieken zorgen daarbij voor een extra diepe ontspanning van je hersenvlies en bindweefsel waardoor je zenuwbanen meer ruimte krijgen. Het kan ervoor zorgen dat emoties loskomen, tijdens de behandeling of thuis. Laat het allemaal maar gebeuren.

Je krijgt bij dit traject een Liquid Chill Pill cadeau t.w.v. €33: pure Magnesium Spray van The Tides. *Je bonus, omdat ik er heel blij van word dat je dit traject aangaat. 

week 7 + 9 ~ je kracht van binnenuit

De laatste 2 behandelingen bouwen je energie weer op. Je afweer- en andere vitale systemen worden aangesproken. En ook je bewustzijn: we hebben het over het effect van voeding, beweging, ontspanning, aandacht, emoties. Na de behandelingen voelen de meeste cliënten zich zó optimistisch en opgelucht: ze hebben weer energie! Wat een bevrijding! 

alsjeblieft, deze bonus tools zijn voor jou,
omdat we allemaal wel wat extra inspiratie kunnen gebruiken

 • Luister naar mijn podcast: leer van experts alles over je zelfhelende vermogen. Kijk hier vast welke onderwerpen je interessant vindt.
 • You’re invited! Doe je op de 1e van de maand met mij mee met The Invitation? Een super (en gratis) initiatief van Juno Burger waarbij je in een week je energie leert ‘clearen’. In deze video vertellen we je er alles over.

BEGINT HET AL TE KRIEBELEN?

zullen we het stof van je bucket list afblazen?

Boek dan hier je eerste afspraak.
Via deze button kom je in het afspraken-menu.

Boek 7 behandelingen (€90 per behandeling) en
krijg een Liquid Chill Magnesium Spray t.w.v. €33 cadeau

dit is wat ik doe

Mijn focus is de beweging van jouw energie. Ik gebruik naalden, en ook cupping, moxa en guasha. Daarnaast pas ik craniosacraal technieken toe voor extra ontspanning van je hersenvlies en bindweefsel. Heb je littekens? Door deze te behandelen met acupunctuur kan je herstel met sprongen vooruit gaan (lees onderstaande reviews).

Samen gaan we de weg vrijmaken zodat je lichaam optimaal kan herstellen.

dit doen we samen

We gaan ook kijken naar wat jij doet. Maar geen zorgen, we gaan in jouw tempo, stap voor stap. Ik vraag niet of je je leven drastisch om wilt gooien, ik ben ook geen psychotherapeut. Wel kan ik je tijdens de behandeling bewust laten voelen hoe jij de energiestroom in je lijf kunt beïnvloeden. Je energie is straks weer jouw focus.

Qi follows the mind” – je hebt meer invloed op je leven dan je misschien beseft
Nathalie Kamp

Ben je er aan toe om weer de energie te voelen om te genieten van je leven? Want ik kijk er al naar uit om je te ontmoeten in m’n praktijk in de Pijp in Amsterdam. Cliënten vertellen me vaak dat het voelt als ‘even opschudden’ en dan komt alles weer in beweging. Daar hou ik van!
Jouw lichaam doet de rest.

Natuurlijk zijn we niet allemaal gelijk. De oorzaken van (pijn)klachten en dus ook de oplossingen zijn voor iedereen uniek. Maar het is zo de moeite waard om deze prachtige geneeskunde alle kans te geven. Ik weet hoe geweldig het voelt als je energie weer stroomt en je weer kunt doen wat je wilt. En ik ga mijn uiterste best voor je doen.

Zie ik je binnenkort in Amsterdam?

x Nathalie

Jaren heb ik al last van mijn nek en knieën. Om de 6 weken bezoek ik daarom een chiropractor. Mijn beide knieën zijn gebroken geweest en geopereerd, maar dat is al meer dan 35 jaar geleden: in 1984.

Nathalie behandelde met acupunctuur de littekens van mijn beide knieën. Na die ene behandeling zijn mijn klachten diezelfde dag nog verdwenen. Een week later vroeg mijn chiropractor wat ik toch gedaan had; m’n kniegewricht voelde veel losser en een bepaalde blokkade in mijn schouder was ook gewoon weg!

Nooit gedacht dat de oorzaak van mijn klachten met deze operaties te maken kon hebben. Wonderlijk! ~ Anouk

Nathalie is een fijn mens en goede acupuncturist! Ik kwam bij haar terecht omdat ik las dat de behandeling van littekens een goed effect kan hebben. Bij mij gaat het om een litteken na een breuk en operatie aan mijn enkel. En effect heeft de behandeling van Nathalie gehad. Ik heb meer energie en mijn enkel functioneert nu zonder pijn. Dank Nathalie! ~ Kris

 zie ik je binnenkort in Amsterdam?

Waarom zou je doorlopen met vermoeidheid en pijn?

Je kunt deze week nog beginnen!
Bel me als je vragen hebt. Of boek nu je eerste afspraak.
Ik verheug me op je komst!