the invitation

een sociaal experiment met Juno Burger

Na podcast 8 en 9 met Juno wilde ik graag nog een aflevering met hem opnemen, specifiek over Energy Clearing en fysieke klachten. Dat wilde hij graag doen, en dat liep een tikje uit de hand. Een podcast werd het begin van een nieuw social experiment: The Invitation.

Welcome favourite problem! Het leven nodigt je uit om je favoriete probleem thuis te brengen in je compassievolle hart. Gedurende 7 dagen en in drie simpele stappen benader je met bewustzijn en compassie wat je steeds ontkracht, eindeloos bezighoudt en maar niet los kan laten.

wat is jouw ‘favoriete’ probleem?

Waar lig jij wakker van? Wat of wie houdt je meer bezig dan je zou willen? Heb je een fysieke aandoening waar je van wilt helen, of zou je hier anders mee om willen gaan? Dan is The Invitation echt voor jou. Doe mee, samen met een hele community van mensen die dit ook gaan doen. Vanaf 7 juli, 7 dagen lang.

over 7 minuten weet jij dit ook!

de 3 stappen

Elke dag neem je een aantal momenten de tijd om je binnenwereld te ervaren. Bijvoorbeeld 7 keer per dag. Stel je dan deze vraag:

  1. wat leeft er nu in mij
  2. neem alles waar wat je ervaart
  3. en laat het er zijn

facebook en instagram

Meld je hier aan, want Juno post hier elke dag een live video waarin hij een element van Energy Clearing uitlegt en belicht. Te beginnen op dinsdag 7 juli om 07.07AM, en dat 7 dagen lang. De video’s blijven gewoon steeds beschikbaar.

Op facebook en instagram nodigen we je ook uit om jouw ervaring te delen. Stel je vragen, deel je struggels en je successen. Hoe fijn is het om te weten dat je niet de enige bent, en motiverend wanneer iemand reageert op jouw verhaal.

doe mee!

Dit gaat je energie, helderheid en daadkracht opleveren. The Invitation geeft je de inzichten, tips, tricks en community om op 7 juli vliegend te kunnen starten. Welkom thuis!

tell your friends

Juno en ik zijn enorm nieuwsgierig wat dit nieuwe social experiment gaat brengen. En we zijn beschikbaar voor  je vragen en verheugen ons op je verhalen. We gaan deze reis samen maken!

Bedankt voor het lezen van m’n blog!
XXX Nathalie