het jaar van duizend ideeën

Bumperstickers en tegelwijsheden zijn m’n guilty pleasure. Zoals: “Waar 1 deur dicht gaat, gaat een andere open.” Cliché en zo waar.

verlangen naar voldoening en begeestering

Toen bij het mislukken van IVF’s duidelijk werd dat ik geen kinderen zou krijgen was dat op z’n zachtst gezegd niet leuk. Ik nam me voor om iets nieuws in mijn leven te vinden dat diepe voldoening en begeestering zou geven. En ik gaf mezelf een jaar de tijd om alles te onderzoeken dat in me opkwam. Een jaar van duizend ideeën.

cosmetisch acupunctuur

Na de zomer bezocht ik open dagen van allerlei opleidingen. Het ging me in die tijd steeds meer tegenstaan dat je de stress van het vorige jaar nog zo goed aan me zag. Maar ik wilde geen botox of fillers. Ik ging op zoek, en vond een artikel over cosmetisch acupunctuur.

en toen werd ik acupuncturist

Dat acupunctuur me van pijn kon verlossen wist ik al. Maar dat naalden de zachtheid in m’n gezicht teruggaven vond ik begeesterend. En toen, in mijn jaar van duizend ideeën, voelde ik wat ik wilde zijn: acupuncturist! Er ging een deur, én een hele wereld voor me open!

begint vandaag jouw jaar van duizend ideeën?

Als jij toe bent aan een zachter, stressvrij en vitaal gezicht, bel me dan: 035-6984545. Dan starten we dit voorjaar nog.