bewust en gezond trainen

een gesprek met Milan Antoni

Sporten en dan vooral regelmatig en veilig sporten en dit volhouden is best een uitdaging. Tenminste, dat is het voor mij. Daarom heb ik een aantal jaren geleden besloten om hier extra in te investeren door te trainen met een Personal Trainer.

Eén van de beste keuzes die ik heb genomen waar het mijn gezondheid en vitaliteit betreft. Het voelt nog steeds als een luxe en ik besef dat niet iedereen het zich kan veroorloven om dat te doen. Daarom ben ik er zo ontzettend blij mee dat Milan zijn kennis wil delen in House of Qi.

voeding, training, stressbeperking

“Al vanaf jongs af aan wist ik dat mijn passie lag in het begeleiden van mensen naar hun fitnessdoelen.

Op de middelbare school werd ik verliefd op fitness en was ik dag en nacht bezig met het zoeken naar science based trainingsmethodes en de juiste voedingsrichtlijnen. Terwijl mijn klasgenoten junkfood aten en uitgingen, was ik bezig met het creëren van de beste voedingsplannen en trainingsmethodes om meer resultaat te krijgen in minder tijd.

Tijdens mijn opleiding voeding en diëtetiek was ik werkzaam als personal trainer om mensen met een holistische aanpak te begeleiden naar hun doelen. Ondanks de juiste voedingsinname en trainingen merkte ik dat er iets mistte, namelijk stressbeperking en een gezond hormoonbalans. Ik besloot mij hierin te verdiepen en een opleiding te volgen tot hormoon balanstrainer.

Nu vele jaren later (12 jaar) kan ik met trots zeggen dat ik een allround coach ben met de juiste educatie op het gebied van voeding, training, stressbeperking & lifestyle coaching. Niet alleen kan ik zorgen dat je in de beste shape van je leven komt, ook zal ik er zeker van zijn dat ik je gezondheid optimaliseer en dat je nog nooit zo goed in je vel hebt gezeten!

In deze podcast geeft Milan inzicht in hoe je kunt beginnen met trainen én volhouden.

over 25 minuten weet jij dit ook!

Milan vertelt hoe je met 5 oefeningen je hele lichaam traint

Omdat niet iedereen dol is  op een sportschool hebben we een leuke bonus voor je: we hebben de training die ik van Milan kreeg gefilmd.

Volg de instructies van Milan en ga vandaag nog aan de slag met deze oefeningen:

  1. Squat
  2. Deadlift
  3. Push ups
  4. Row
  5. Should Press
Wil je meer weten over sport en gezonde voeding, of denk je er over om te gaan trainen met Milan? DOEN!!! Ik raad het je van harte aan. Je kunt contact met hem opnemen via zijn website.

Heb je vragen? Stuur me dan een mail: nathalie@nathaliekamp.nl. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ook je reactie achterlaten onder deze blog.

Bedankt voor het lezen van m’n blog!

X Nathalie

bewust en gezond trainen

een gesprek met Milan Antoni

Sporten en dan vooral regelmatig en veilig sporten en dit volhouden is best een uitdaging. Tenminste, dat is het voor mij. Daarom heb ik een aantal jaren geleden besloten om hier extra in te investeren door te trainen met een Personal Trainer.

Eén van de beste keuzes die ik heb genomen waar het mijn gezondheid en vitaliteit betreft. Het voelt nog steeds als een luxe en ik besef dat niet iedereen het zich kan veroorloven om dat te doen. Daarom ben ik er zo ontzettend blij mee dat Milan zijn kennis wil delen in House of Qi.

voeding, training, stressbeperking

“Al vanaf jongs af aan wist ik dat mijn passie lag in het begeleiden van mensen naar hun fitnessdoelen.

Op de middelbare school werd ik verliefd op fitness en was ik dag en nacht bezig met het zoeken naar science based trainingsmethodes en de juiste voedingsrichtlijnen. Terwijl mijn klasgenoten junkfood aten en uitgingen, was ik bezig met het creëren van de beste voedingsplannen en trainingsmethodes om meer resultaat te krijgen in minder tijd.

Tijdens mijn opleiding voeding en diëtetiek was ik werkzaam als personal trainer om mensen met een holistische aanpak te begeleiden naar hun doelen. Ondanks de juiste voedingsinname en trainingen merkte ik dat er iets mistte, namelijk stressbeperking en een gezond hormoonbalans. Ik besloot mij hierin te verdiepen en een opleiding te volgen tot hormoon balanstrainer.

Nu vele jaren later (12 jaar) kan ik met trots zeggen dat ik een allround coach ben met de juiste educatie op het gebied van voeding, training, stressbeperking & lifestyle coaching. Niet alleen kan ik zorgen dat je in de beste shape van je leven komt, ook zal ik er zeker van zijn dat ik je gezondheid optimaliseer en dat je nog nooit zo goed in je vel hebt gezeten!

In deze podcast geeft Milan inzicht in hoe je kunt beginnen met trainen én volhouden.

over 25 minuten weet jij dit ook!

Milan vertelt hoe je met 5 oefeningen je hele lichaam traint

Omdat niet iedereen dol is  op een sportschool hebben we een leuke bonus voor je: we hebben de training die ik van Milan kreeg gefilmd.

Volg de instructies van Milan en ga vandaag nog aan de slag met deze oefeningen:

  1. Squat
  2. Deadlift
  3. Push ups
  4. Row
  5. Should Press
Wil je meer weten over sport en gezonde voeding, of denk je er over om te gaan trainen met Milan? DOEN!!! Ik raad het je van harte aan. Je kunt contact met hem opnemen via zijn website.

Heb je vragen? Stuur me dan een mail: nathalie@nathaliekamp.nl. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ook je reactie achterlaten onder deze blog.

Bedankt voor het lezen van m’n blog!

X Nathalie